Vaststellingsovereenkomst

Vaststellingsovereenkomst

Voor werknemers:

Heb je een vaststellingsovereenkomst; een beëindigingsovereenkomst; of een voorstel voor ontslag met wederzijds goedvinden, ontvangen? Dit zijn verschillende benamingen die neerkomen op hetzelfde. Wanneer dit besproken wordt, wil je wellicht een check of controle hierop. Het kan ook zijn dat je een concept wilt laten nakijken en advies nodig hebt. Het kan ook zijn dat je wilt, dat ik de onderhandeling op me neem. Tot slot, kan het ook zijn, dat dit niet is wat je wilt en je graag in dienst wilt blijven.

Mocht je nu een eerste check willen, aan de hand van onderstaande controlevragen, kan dit met spoed. Aan de hand van een betaling, waarvan je een factuur ontvangt, zal ik tot maximaal 1,5 uur besteden aan je overeenkomst. Geef wel aan bij de werkgever dat er advies wordt ingewonnen en je niet binnen enkele dagen kunt reageren.

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Voor uitgebreider advies, of indien je op zoek bent naar een gemachtigde, om de zaak direct uit handen te geven, kun je een e-mail versturen, of het contactformulier op de website invullen. Mochten de kosten hoog oplopen, kan ik de mogelijkheden onderzoeken deze te declareren. Uiteraard kan het zijn dat de mogelijkheid tot declaratie al is opgenomen in het voorstel. In dit laatste geval, verzoek ik je tevens om mij direct te e-mailen, of het contactformulier in te vullen.

Voor werkgevers:

Wil je een werknemer een voorstel aanbieden, maar vraag je je af of het voorstel houdbaar is en aan de door jou, of door de wet, gestelde eisen voldoet? Heb je advies nodig? Door mij te e-mailen, of middels het contactformulier, kan ik je van passend advies voorzien. 

De samenwerking met Charlotte was zeer prettig. Ik bevond me in een geschil met mijn werkgever en uiteindelijk raakt het je toch emotioneel en kun je niet altijd de rationele en juiste beslissingen nemen. Charlotte heeft een luisterend oor en begrijp de situatie snel. Daarnaast treedt ze adequaat en doortastend op met positief resultaat. Ik zou haar zeker aanraden.

Kevin van D.

Integer, daadkrachtig en komt afspraken na.

Debby K

Aangezien snelle reacties vaak nodig zijn in arbeidsrecht, was ik zeer blij met de snelle antwoorden en oplossingen via persoonlijk contact.

Corné Siteur
Totaal: € -
inclusief BTW