Vaststellingsovereenkomst

Voor werknemers

Heb je een vaststellingsovereenkomst; een beëindigingsovereenkomst; of een voorstel voor ontslag met wederzijds goedvinden, ontvangen? Dit zijn verschillende benamingen die neerkomen op hetzelfde. Wanneer dit besproken wordt, wil je wellicht een check of controle hierop. Het kan ook zijn dat je een concept wilt laten nakijken en advies nodig hebt. Het kan ook zijn dat je wilt, dat ik de onderhandeling op me neem. Tot slot, kan het ook zijn, dat dit niet is wat je wilt en je graag in dienst wilt blijven.

Mocht je nu een eerste check willen, aan de hand van onderstaande controlevragen, kan dit met spoed. Aan de hand van een betaling, waarvan je een factuur ontvangt, zal ik tot maximaal 1,5 uur besteden aan je overeenkomst. Geef wel aan bij de werkgever dat er advies wordt ingewonnen en je niet binnen enkele dagen kunt reageren.

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Voor uitgebreider advies, of indien je op zoek bent naar een gemachtigde, om de zaak direct uit handen te geven, kun je een e-mail versturen, of het contactformulier op de website invullen. Mochten de kosten hoog oplopen, kan ik de mogelijkheden onderzoeken deze te declareren. Uiteraard kan het zijn dat de mogelijkheid tot declaratie al is opgenomen in het voorstel. In dit laatste geval, verzoek ik je tevens om mij direct te e-mailen, of het contactformulier in te vullen.

Voor werkgevers

Wil je een werknemer een voorstel aanbieden, maar vraag je je af of het voorstel houdbaar is en aan de door jou, of door de wet, gestelde eisen voldoet? Heb je advies nodig? Door mij te e-mailen, of middels het contactformulier, kan ik je van passend advies voorzien. 

Totaal: € -
inclusief BTW